| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
SSS V.I.P

Data inscrierii: 13/Mai/2009 Mesaje: 47 Localitate: Sibiu
|
Trimis: 01/06/2009 22:03 Titlul subiectului: CU PARERE DE RAU |
|
|
Din pacate am o "plangere" de facut. NU sunt de acord ca filmuletele si eventual pozele efectuate in cadrul evenimentelor acestui club sa fie postate pe "Youtube". Din punctul meu de vedere aceste "manifestari" nu trebuie facute public la o scara atat de inalta. Ce facem acolo e bine sa ramana in cadrul grupului. Nu tot ce facem noi, sau ce vom face este "legal" si tocmai de aceea nu consider ca fiind o idee buna postarea filmuletelor la acest nivel. DOAR PENTRU CUNOSCATORI.
Multumesc. _________________ BMW E46 SSS |
|
| Sus |
|
 |
Fizz Gold Member

Data inscrierii: 07/Mai/2009 Mesaje: 334 Localitate: cisnadie - sibiu
|
Trimis: 02/06/2009 07:06 Titlul subiectului: |
|
|
bine domnu sss pe viitor filmuletele nu vor mai fi puse pe you tube te intelegem nu este nici o problema.pozele pot fi incarcate numa pe forum si pot ramane doar pentru noi ceea ce zic eu ca nu reprezinta o problema,dar filmuletele nu le puteam incarca pe site altfel.
Iti multumim ca tiai spus punctul tau de vedere speram ca pe viitor nu se va mai intampla. _________________ daca politia nu m-ar opri, tare fericit as fi |
|
| Sus |
|
 |
Master Membru Fondator

Data inscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 582 Localitate: cisnadie/sibiu
|
Trimis: 02/06/2009 09:22 Titlul subiectului: |
|
|
bine domnu sss o sa rezolvam problema in cel mai limitat timp. _________________ BMW E36 318i 116hp |
|
| Sus |
|
 |
SSS V.I.P

|
Trimis: 02/06/2009 19:14 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc. Sper ca nu v-ati suparat pe mine. Nu sunt singurul cu aceasta parere. Multumesc inca odata _________________ BMW E46 SSS |
|
| Sus |
|
 |
Fizz Gold Member

Data inscrierii: 07/Mai/2009 Mesaje: 334 Localitate: cisnadie - sibiu
|
Trimis: 02/06/2009 19:18 Titlul subiectului: |
|
|
nu este nici o problema nu ne suparam poate am intrecut si noi masura poate un pic _________________ daca politia nu m-ar opri, tare fericit as fi |
|
| Sus |
|
 |
Tibi_69 Moderator

Data inscrierii: 25/Iun/2009 Mesaje: 428 Localitate: Sibiu
|
Trimis: 06/07/2009 09:29 Titlul subiectului: |
|
|
ma silviu tzin sa te contrazic pe jumate.... k sa faci știut cat de cat un club care e la inceput io zic k e buna ideea cu postarea pe youtube a chestiilor bune si legale care se intampla aici.......restu ce nu e frumos de aratat la alti NU k vineee  |
|
| Sus |
|
 |
SSS V.I.P

|
Trimis: 20/08/2009 15:03 Titlul subiectului: |
|
|
corect domnu' tibi, dar atunci hai sa gasim o varianta de a "cenzura" numerele de inmatriculare ale masinilor. poate la intalniri mai turam motoarele, mai consumam cauciucurile, eu stiu....manifestari de genu, momente in care anumite persoane (in general persoare avansate in varsta-babalaci care se plictisesc in casa) se gandesc sa faca reclamatii la domnii pokemoni (militieni) furnizandu-le si numerele de inmatriculare (motiv pentru care baietii pot intocmi un proces Verbal si in lipsa ta (suficient cu un alt babalac in valoare de martor) pentru deranjarea linistii publice. _________________ BMW E46 SSS |
|
| Sus |
|
 |
Tibi_69 Moderator

Data inscrierii: 25/Iun/2009 Mesaje: 428 Localitate: Sibiu
|
Trimis: 20/08/2009 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
se poate da pe mine tot ma doare acolo unde stie toata lumea _________________ BMW E34 525i 170hp long time ago
BMW E34 525i 192hp long time ago
BMW E34 520i 150hp ///M Style |
|
| Sus |
|
 |
|